Az IGEN-ek napja!

Minden esetben a kedves pár ás a násznép érkezése előtt a helyszínre sietek, rövid vágóképeket készítek az esemény helyszínéről.

Az ifjú pár érkezését, ahogy az autóból, vagy hintóról vőlegényünk lesegíti kedvesét, ahogy fogadják a vendégeket, ahogy a boldogságtól és az izgalomtól kicsit megszeppenve bevonulnak.

A szertartás kezdete előtt jön a vendégeknek a gyors bemutatása, hiszen nem mindenki fog részt venni a mulatozásban is.

Majd jön a bevonuló.

Nagyon figyelek, hogy a kameraállások és az utána történő vágások azt mutassák, mintha több kamerával készült volna a felvétel. Ügyelve a ceremónia végén a kivonulásra, a rózsaszirmok, vagy rizs szórásra, galamb röptetésre, minden olyan történés, esemény, mely nélkülözhetetlen a kész filmetekből!

Ugyan ez vonatkozik az egyházi szertartás rögzítésére is,

ügyelve hogy a különböző vallásokat és az ezzel járó ceremóniát, megfelelően és tökéletesen tudjam számotokra visszaadni, a filmben megjeleníteni. A kivonulás után a gratuláció, jókívánságok következik. Vannak ismerősök, kollégák, akiknek csak eddig tartott a ti boldogságotokban gyönyörködni, mert a lagzira már nem hivatalosak.

A jókívánságok után, pártól függően következik a menyasszonyi csokor dobása.

Lágy effekteket használva, lassítom a dobás pillanatát, hogy a kész filmben tökéletesen látható legyen minden ezzel kapcsolatos mozzanat.

 

Esküvői videó, esküvői videó Győr, Sopron, Komárom, filmkészítés, esküvői videó felvétel, esküvői fotós, esküvői fotózás, digitalizálás, digitalizálás Győr, mohafilm.hu

Mohácsi László
Nagyszentjános - Győr
 
+36 70 310 2709
 
laszlo.mohacsi@mohafilm.hu
1000 karakter írható